خدمات تضمینی سمپاشی امفی تئاتر

آمفی تئاتر محیط بزرگ و پر رفت و آمدی است به همین دلیل حشرات زیادی به روش های مختلف به این محیط راه پیدا می کنند. تمیز کردن فضا و رعایت نکات بهداشتی و ضد عفونی کردن می تواند از تکثیر آفات جلوگیری کند اما در نابودی کامل آنها تاثیر چندانی ندارد. به همین دلیل امروزه شرکت های معتبری برای سمپاشی وارد عمل شده اند تا بتوانند از این طریق این حشرات و جوندگان را نابود کنند.

در آمفی تئاتر محیط های مختلفی برای زندگی آفات وجود دارد. در این فضای تاریک و مرطوب حشرات می توانند به راحتی رشد کنند به همین دلیل نیاز است تا سمپاشی به صورت دوره ای و طی چند مرحله صورت بگیرد. استفاده از دستگاه های تمام اتوماتیک باعث شده تا کار سمپاشی با سرعت و دقت بیشتری انجام شود. در این صورت می توان تمام سطوح و درز و شکاف های آلوده را به راحتی پاکسازی کرد. برای انجام کار باید ابتدا حشره و آفت مورد نظر شناسایی شود تا بتوان بر اساس آن سم مناسب را انتخاب کرد. در فصول مختلف و طی چند مرحله این سمپاشی صورت می گیرد تا محیط آلوده به طور کلی ضد عفونی شود و سلامتی افراد به خطر نیفتد.

شرکت حامیان طبیعت ارائه دهنده انواع خدمات سمپاشی حشرات با ارائه ضمانت نامه کتبی

سمپاشی امفی تئاتر

اهمیت سمپاشی آمفی تئاتر

سمپاشی آمفی تئاتر از این جهت اهمیت دارد که در این محیط افراد مختلفی رفت و آمد دارند و چون حشرات عامل اصلی انتقال بیماری هستند این تهدید بزرگی برای محیط و سلامت افراد است. سوسک هایی که از طریق فاضلاب وارد محیط می شوند نه تنها بوی بد و آزار دهنده ایجاد می کنند بلکه ترس را در برخی افراد بوجود می آورند.

 پشه و کنه و ساس و… ریز هستند و گزش آنها بسیار دردناک است به همین دلیل باید سمپاشی به صورت کاملا اصولی انجام شود تا مردم بتوانند با خیال راحت و در امنیت کامل در آمفی تئاتر حاضر شوند. افرادی که در حال تمرین نمایش هستند با وجود این حشرات تمرکز لازم را نخواهند داشت و این می تواند کیفیت نمایش را پایین بیاورد. اهمیت سمپاشی آمفی تئاتر به این دلیل است که محیط باید تمیز و ضد عفونی باشد تا مردم از آن استقبال کنند. با سمپاشی این محیط هزینه های تعمیر تا حد زیادی کاهش پیدا می کند و در زمان اجرای نمایش چیزی نظم سالن امفی تئاتر را به هم نمی ریزد. وقتی محیط ایمن و تمیز باشد روی روحیه کارکنان هم تاثیر گذار است.

مراحل انجام یک سمپاشی کامل در سالن آمفی تئاتر

برای انجام یک سمپاشی تخصصی در سالن نمایش باید مراحل زیر را پشت سر بگذارید:

شناسایی نقاط حساس: در اولین مرحله باید نقاط حساس و سطوح آلوده را شناسایی کنید تا بتوانید سمپاشی را به صورت دقیق انجام دهید. دستگیره‌های درب و صندلی ها باید به طور کامل تمیز شوند.
پیش‌تهیه فضای آمفی تئاتر: در این مرحله محیط باید به طول کامل تخلیه شود تا بتواند شناسایی را به راحتی انجام داد. علامت گذاری نقاط آلوده کار را برای سمپاشی آسان تر می کند.
شروع به کار: در این مرحله سم داخل دستگاه ریخته می شود تا به کمک آن بتوان سموم را به راحتی اسپری کرد. تیم مجرب برای انجام این کار ابتدا لباس مناسب را به تن می کند تا به پوست او آسیبی وارد نشود.
پایان کار: پس از اینکه سمپاشی به اتمام مراحل رسید درب و پنجره ها به طور کامل بسته می شوند و به مدت ۳ روز گاز سم درون فضا باقی می ماند تا تمام حشرات ریز و درشت را نابود کند.
تمام مراحل باید به ترتیب و زیر نظر متخصصین انجام شود تا نتیجه کار رضایت بخش باشد.
سمپاشی امفی تئاتر

رایج ترین آفات موجود در سالن نمایش و آمفی تئاتر

سالن آمفی تئاتر یک محیط باز و پر رفت و آمد است به همین دلیل هر حشره ریز و درشتی به راحتی در آنجا دیده می شود. از رایج ترین این آفات و جوندگان می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سوسک ها: سوسک ها جذب هر گونه مواد خوراکی می شوند به همین دلیل از طریق مسیر فاضلاب به داخل آمفی تئاتر راه پیدا می کنند و با تکثیر بیش از حد محیط را آلوده می کنند. این حشرات عامل اصلی بیماری هستند و میکروب های زیادی را جابجا می کنند.
  • مورچه ها:از دیگر حشرات موجود در سالن نمایش می توان به مورچه ها اشاره کرد که گونه های مختلفی هم دارند. آن‌ها برای مواد خوراکی باقی مانده روی زمین و سطح زباله وارد سالن می شوند و سرعت تکثیر آنها هم زیاد است.
  • عنکبوت ها: گوشه سالن آمفی تئاتر عنکبوت دیده می شود. این حشره در محیط گرم و خشک لانه را ایجاد می کند که با سمپاشی اصولی می توانید آنها را از محیط حذف کنید.
  • موریانه ها: هر کجا که چوب و کاغذ و مقوا باشد موریانه در آنجا زندگی می کند. برای از بین بردن موریانه باید سمپاشی موریانه به صورت تخصصی انجام شود.
  • ساس ها: در سالن های آمفی تئاتر حشره ساس هم دیده می شود که از خون انسان تغذیه و در پوست زاد و ولد می کند.
  • موش ها: در سالن های نمایش موش هم دیده می شود که بیشتر از طریق فاضلاب به این محیط راه پیدا می کند. این جونده کوچک ناقل بیماری است و آرامش را از بینندگان نمایش سلب می کند.

چگونه از ورود حشرات و جوندگان به امفی تئاتر جلوگیری کنیم؟

برای جلوگیری از ورود حشرات به سالن باید تمام مسیرهای ورودی از جمله فاضلاب را سمپاشی و مسدود کنید. حشرات ریز از کوچکترین شکاف ها وارد محیط می شوند پس بهتر است فضای داخلی و خارجی سالن را به خوبی تعمیر کنید تا هیچ گونه درز و شکافی نداشته باشد. برای این آفات ناقل بیماری هستند باید زباله ها را دور از محیط سالن نگه دارید و سالن را مرتب تمیز و ضدعفونی کنید.

افرادی که وارد آمفی تئاتر می شوند باید مواد خوراکی را داخل بسته بندی پلمپ نگه دارند تا مانع از جذب حشرات شود. لباس و لوازم خود را بررسی کنند تا آفات از طریق آنها وارد سالن نشوند. درب و پنجره های ورودی به آمفی تئاتر باید به طور کامل بسته باشند تا راه نفوذی برای حشرات وجود نداشته باشد. بعد از هر نمایش کف سالن باید به طور کامل تمیز شود تا ذره ای مواد خوراکی نباشد. زباله ها را از محیط دور کنید. فضا را به خوبی تهویه کنید و خشک نگه دارید چرا که حشرات در محیط های مرطوب و تاریک رشد می کنند و تکثیر می شوند. به کمک درزگیرها تمام شکاف های روی دیوارها را پوشش دهید. اگر کنار لوله ها و تاسیسات درزی باز است آن را با مواد مختلف پر کنید.

سمپاشی امفی تئاتر

بهترین زمان سمپاشی آمفی تئاتر

برای اینکه سمپاشی آمفی تئاتر نتیجه خوبی را به همراه داشته باشد نیاز است تا در فصول مناسب انجام شود. در فصل تابستان که هوا گرم است محیط آمفی تئاتر پر از حشرات و جوندگان می شود به همین دلیل باید اولین مرحله سمپاشی درست اول تابستان انجام شود تا آفات نتوانند به محیط راه پیدا کنند. اگر حجم حشرات زیاد است باید در فصل پاییز و زمستان هم سمپاشی صورت بگیرد.

 تکثیر این آفات در فصل زمستان هم زیاد است به همین دلیل باید هر ۶ ماه یک مرتبه این سموم مصرف شوند تا بتوان حشرات را ریشه کن کرد. چون برخی حشرات در تمام فصول تولید مثل می کنند به محض مشاهده کوچکترین علائم ورود آنها به محیط بهتر است سمپاشی را انجام دهید. اگر یکی از مراحل و دوره ها انجام نشود ممکن است مجدد تکثیر شوند و محیط را آلوده کنند. وزارت بهداشت با ارائه مجوز به شرکت ها شرایطی را برای آنها فراهم کرده تا بتوانند به راحتی سالن آمفی تئاتر را سمپاشی کنند. بهتر است که در فصل های سرد این سمپاشی صورت بگیرد تا در ادامه نسل این موجودات در تابستان جلوگیری بشود. برای ریشه کنی نیاز به تکرار مجدد سمپاشی است که بهترین زمان اوایل تابستان است.(خدمات سمپاشی ساختمان)

نکات مهم درباره انتخاب بهترین سم سالن آمفی تئاتر

برای سمپاشی سالن ابتدا باید سم مناسب را انتخاب کنید. در این شرایط باید محیط های آلوده را به طور کامل بررسی کنید تا متوجه شوید چه نوع حشرات در این فضا قرار دارند‌. با انتخاب سم مناسب موفقیت دو چندان خواهد شد و می توانید حشرات ریز و درشت را به راحتی ریشه کن کنید.

 سموم درجه یک و استاندارد قدرت بالایی دارند و می توانند حشرات مورد نظر را به راحتی نابود کنند. برخی سموم باید به صورت ترکیبی مصرف شوند تا بتوانند تاثیرات لازم را داشته باشند. سموم باید دارای پروانه بهداشت باشند تا مصرف آنها برای سلامتی انسان ضرری نداشته باشد. کشنده بودن سم کمک می کند تا در اولین مرحله بیشتر جانداران از بین بروند. سموم باید به صورت پلمپ باشند تا در فرایند حمل و نقل دچار آسیب نشوند.

اقدامات لازم بعد از سمپاشی آمفی تئاتر

بعد از انجام تمام مراحل سمپاشی بهتر است اقدامات زیر را انجام دهید.

  • به سطوح آلوده به هیچ وقت دست نزنید.
  • کودکان و حیوانات خانگی و زنان باردار و افراد مریض در محیط قرار بگیرند.
  • محل سم زدایی شده نباید به صورت مستقیم شسته شود.
  • حشرات مرده را از محیط دور کنید.

سوالات متداول

بله شرکت حامیان طبیعت ، بعد از سمپاشی در محل شما یک ضمانت نامه کتبی برای شما صادر خواهد کرد .
استفاده از مواد شیمیایی در سمپاشی تئاتر ممکن است برای افراد مضر باشد، بنابراین باید از مواد ایمن و با رعایت دستورالعمل‌های ایمنی استفاده کرد.
استفاده از مواد شیمیایی در سمپاشی امفی تئاتر ممکن است منجر به آلودگی هوا شود، اما استفاده از مواد مناسب و با رعایت دستورالعمل‌های مورد نیاز می‌تواند این آلودگی را کاهش دهد.

خدمات سمپاشی

مشاوره سمپاشی رایگان